Fine Dining Week

Już 6-31 lipca powraca największy w Polsce Festiwal sztuki restauracyjnej Dining Week! W okazyjnej cenie, z ranatem do 50%, dostępne będą 3 i 5-daniowe doświadczenia wzbogacone o amuse-bouche i festiwalowy cocktail. Festiwal odbędzie się w ponad 100 słynnych restauracjach w siedmiu największych aglomeracjach.


W letniej edycji Dining Weeka do najwybitniejszych restauracji fine dining dołączą m.in. najwyżej oceniane z festiwali Restaurant Week oraz restauracje casual +. Bohaterem Festiwalu są amuse-bouche – niespodzianki smakowe najlepszych w Polsce Szefów Kuchni, które stanowią wyjątkowe preludium do kulinarnej uczty!

Festiwalowych rezerwacji można już dokonywać na stronie www.DiningWeek.pl. Warto się jednak spieszyć, liczba najlepszych stolików jest ograniczona. Festiwal potrwa od 6 do 31 lipca w 7 regionach Polski: Warszawie, Wrocławiu, Krakowie,  Poznaniu, Silesii, Szczecinie i Trójmieście.

Wśród festiwalowych restauracji znajdziemy m.in.: stołeczne Belvedere Łazienki Królewskie, Elixir by Dom Wódki; krakowskie Filipa 18 Food Wine Art, śląskie MONO Patisserie & Bistro, wrocławskie Forum Kulinarne czy trójmiejskie Mercato. Najlepsi Szefowie Kuchni z ponad 100 najsłynniejszych restauracji przygotowali dla festiwalowych Gości popisowe, autorskie menu spoza karty oraz niespodzianki smakowe, dzieląc się swoją filozofią kuchni.

W festiwalowej cenie 99 zł i 149 zł dostępne będą 3 i 5-daniowe doświadczenia wzbogacone o amuse-bouche. Tradycyjnie wszyscy Goście otrzymają w prezencie festiwalowy cocktail Martini Fiero & Kinley Tonic Water. 

Rezerwacje trwają na www.DiningWeek.pl. Warto już dziś dokonać wcześniejszej rezerwacji, by mieć pewność dostępu do najlepszych stolików i najbardziej pożądanych restauracji w festiwalowych miastach.